το ύψος, το βάρος, η ηλικία δεν παίζουν κανένα ρόλο

βασικό στοιχείο επιλογής είναι ο επαγγελματισμός

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ

Οι καιροί άλλαξαν . Όσο όμορφος /η κι αν είσαι, μην περιμένεις να κλείσεις δουλειές αν δεν είσαι επαγγελματίας. Γιαυτό χρειάζεσαι την σωστή εκπαίδευση.

Το modelling είναι ένα επάγγελμα που δεν πρόκειται να έχει κορεσμό. Διότι, πάντα χρειάζονται και αναζητούνται νέα πρόσωπα. Πάντα η φωτογραφία, η ‘εικόνα’ θα είναι εκείνη που έλκει ή απωθεί τον καταναλωτή, που επιβάλει και επιφέρει την πώληση.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ

Bρισκόμαστε παγκοσμίως στην κορυφή του modelling και στρώνουμε ένα πλούσιο μέλλον στο φαντασμαγορικό κόσμο του fashion και του κινηματογράφου. Μετατρέπουμε απλά κορίτσια και αγόρια σε διάσημα μανεκέν. Δεν είναι τυχαίο που  τη λίστα των αποφοίτων μας κοσμούν όλα τα τοπ ονόματα  αυτής της βιομηχανίας  όπως:
Joan Crawford – Sindy Dash – Doris Braun – Lilia Wilson – Pamela Daniel – Suzy Parker – Candice Bergen – Carol Linney – Cybil Sheppard – Brinkley- Heather Locklear- Nicky Taylor- Marike Sougou…
Γνώρισε επίσης ότι η καριέρα του Modeling δεν σταματά σε 4 – 5 χρόνια όπως πιστεύουν πολλοί.  Η Claudia Schiffer, Christy Turlington, Linda Evangelista…και άλλες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επί 21 χρόνια. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Αν το όνειρό σου είναι η καριέρα αυτή, δεν υπάρχει άλλος χώρος στον κόσμο που να σε προετοιμάζει και να σε προωθεί καλύτερα. Το Glide Walk, που είναι το trade mark μας, έχει καθιερωθεί ως το τελειότερο βάδισμα για ένα μοντέλο επαγγελματία.

Πάνω από 30 χρόνια το Powers, με μεγάλη επιτυχία προωθεί το Plus Size (Εύσωμο) Modeling σε όλο το φάσμα του.   Πάνω από 13 χρόνια το εμφάνισε ο οργανισμός του ΜΑΑΙ στους διαγωνισμούς του. Εδώ και λίγα χρόνια τα βλέπουμε  και στους διαγωνισμούς πασαρέλας στο Ι.Μ.Τ.Α., και τώρα τα αναζητούν και οι σχεδιαστές της ψηλής ραπτικής. Ο Designer RALPH LAUREN, υπέγραψε συμβόλαιο με το μοντέλο της Αυστραλίας Robyn Lawley που υπάγεται στα Plus Size Model και  τη βλέπουμε στα περιοδικά όπως το French Elle, Vogue, Marie Claire & Cosmopolitan.

Δεν είναι τυχαίο που οι επαγγελματίες μας  (μοντέλα – και άτομα τις show biz)  βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν είναι τυχαίο που το Powers πρωτοπορεί.Οι κύριες κατηγορίες του Modeling

Το Modeling χωρίζετε σε πολλές κατηγορίες. Εδώ παρουσιάζουμε τις κυριότερες από αυτές. Υπάρχει χώρος για όλους, αρκεί να είσαι επαγγελματίας. Έλα στην ακαδημίας και με την κατάλληλη εκπαίδευση μπορείς να πετύχεις. Το πρώτο ραντεβού είναι εντελώς δωρεάν. Κλείσε ένα τώρα.

Runway (Fashion) Model

Τα μοντέλα πασαρέλας ή αλλιώς τα fashion models είναι τα μοντέλα που βλέπετε σε περιοδικά μόδας όπως τα Vogue,Elle κτλ και εργάζονται για κορυφαίους σχεδιαστές μόδας Giorgio Armani,Prada,Gucci,Valentino και άλλους. Είναι η πιο προβεβλημένη κατηγορία.

Commercial Model

Διαφημιστικά Εμπορικά μοντέλα. Εδώ δεν έχουμε περιορισμούς Μπορεί να είναι οποιαδήποτε ηλικία, οποιοδήποτε μέγεθος και οποιοδήποτε ύψος. Σε αυτή την κατηγορία τα μοντέλα συμμετέχουν συνήθως σε διαφημίσεις προϊόντων (οικιακά είδη, προϊόντα διατροφής, ταξιδιωτική βιομηχανία, τεχνολογικές συσκευές σε τηλεόραση ή διάφορα έντυπα.

Plus Size Model

Η αγορά των plus size μοντέλων έχει καταστεί σημαντικό μέρος της βιομηχανίας μόδας και διαφήμισης. Αρκετά από τα κορυφαία πρακτορεία μόδας έχουν πλέον plus size μοντέλα στα books τους και έχουμε δει αρκετά plus supermodels τα τελευταία χρόνια.

Patron Models

Πάντα οι σχεδιαστές μόδας επιλέγουν το μοντέλο πάνω στο οποίο θα σχεδιάσουν τα πατρόν τους. Τα μοντέλα αυτά πρέπει να έχουν ακριβείς μετρήσεις έτσι ώστε να μπορούν να ταιριάζουν με τα ρούχα ενός σχεδιαστή μόδας. Τις περισσότερες φορές οι σχεδιαστές νοικιάζουν μοντέλα για να ταιριάζουν στα ρούχα που έχουν κάνει για τις συλλογές τους.

Child Model

Η ηλικιακή κλίμακα για ένα παιδικό μοντέλο είναι γενικά 12 ετών και κάτω και μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους και ύψους. Οι agents που αντιπροσωπεύουν παιδιά μοντέλα ψάχνουν για παιδιά με πολύ έντονη προσωπικότητα και που είναι σε θέση να δουλέψουν σαν επαγγελματίες με τους επαγγεμματίες.

Parts Model

Τα μοντέλα τμημάτων ειδικεύονται στη μοντελοποίηση των τμημάτων του σώματος, όπως τα χέρια, τα πόδια και τα μάτια. Για παράδειγμα ένα μοντέλο χεριού μπορεί να κάνει κράτηση για δουλειές για κοσμήματα ή για προϊόντα με την περιποίηση των χεριών. Οι agents αναζητούν καλά αναλογικά μέρη του σώματος Τα μικρά μοντέλα συχνά βρίσκουν εργασία ως μοντέλα εξαρτημάτων λόγω των μικρότερων μεγεθών παπουτσιών και των τμημάτων του σώματος.

Promotional Model

Τα διαφημιστικά μοντέλα συχνά βρήσκουν θέσεις εργασίας για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών σε εμπορικές εκθέσεις, show και ζωντανές εκδηλώσεις. Τα διαφημιστικά μοντέλα πρέπει να ανοιχτή και έντονη προσωπικότητα. Να είναι φιλικά και να έχουν πολύ καλή κατανόηση του προϊόντος του πελάτη καθώς συνήθως απαιτείται να μιλήσουν για το προϊόν ή να απαντήσουν σε ερωτήσεις από δυνητικούς αγοραστές.

Mature Model

Η αγορά για ώριμα μοντέλα έχει αυξηθεί τρομερά. Η ανάγκη για διαφήμιση και προώθηση προϊόντων που απευθύνονται στη ηλικία των 40+, όπως καλλυντικά, έχει πραγματικά "απογειώσει" αυτή την κατηγορία του modeling. Αν νομίζετε ότι επειδή πέρασαν τα χρόνια σας δεν κάνετε για μοντέλο σας πληροφορούμε ότι κάνετε λάθος. Τα ώριμα μοντέλα είναι γενικά 40 ετών και άνω και δουλεύουν όπως όλα τα εμπορικά μοντέλα.


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level